Huis verkopen

Historische Chambre d’Hôtes Villa St. Simon Blaye groepsaccommodatie

€ 880.000
Oppervlakte 550 m²
Perceel 110 m²
Aantal kamers 14 kamers

Villa St Simon, gebouwd in 1860 ( www.villastsimon.com)  beschikt verspreid over 3 verdiepingen over 9 kamers( inclusief eigenaarsappartement). Elke kamer is volledig gemeubileerd en beschikt over sanitair en eigen douche of bad. Op de eerste verdieping is een kleine gezamenlijke ruimte met bibliotheek.

Op de begane grond bevinden zich de  toegang ( met codeslot),  ontvangstreceptie, ontbijtruimte  en ruimte voor wasmachines .Tevens beschikt Villa St Simon over een kelder met biljart, tevens gebruikt voor muziekoptredens .

Voor de deur bevindt zich voldoende gratis parkeergelegenheid, met elektrische opladers en  tevens zijn fietsen  beschikbaar.

Villa St Simon is al ruim 20 jaar in de verhuur als bed & breakfast of als groepsaccommodatie gedurende met name de maanden maart  t/m oktober en kan dus met bestaande inkomensstromen gecontinueerd worden .

Tijdens laag seizoen kan men eventueel eenvoudig het geheel afsluiten.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 880.000
 • Type objectCommercieel
 • Kamers14
 • Slaapkamers9
 • Badkamers9

Faciliteiten

  Balkon
  Beveiliging
  Centrale verwarming
  Kelder
  Openbaar vervoer
  Toegang mindervaliden

Locatie

Dit object ligt in Blaye (33390), in Gironde (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Henny Pelsers


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod