Advertentie publiceren

Object in Gironde, Nouvelle-Aquitaine

€ 1.737.000
Oppervlakte 170 m²
Aantal kamers 7 kamers

A15203 – Het appartement zelf biedt twee aparte ingangen, beide met lift. De eerste ingang biedt een bevoorrechte gastentoegang en geeft toegang tot de ruime leefruimtes van meer dan 70m². Grote plafondhoogtes zoals men kan verwachten van deze adellijke verdieping creëren een heerlijke sensatie van grandeur. Een ruime aparte keuken kijkt uit op de binnenplaats van het gebouw. Een prachtige centrale privé-binnenplaats van 47m² met een eigen aparte ingang is toegankelijk vanuit bijna elk deel van het pand. Drie grote slaapkamers, waarvan twee met eigen badkamer en een met een eigen grote kleedkamer, profiteren van een eigen toegang tot de binnenplaats, licht en veel ruimte.
Dit pand, in 2000 gerenoveerd door de huidige eigenaar, wacht op de persoonlijke toets van de volgende koper.
Een garage van meer dan 30 m² (oorspronkelijk gebruikt als stallen) is toegankelijk via de hoofdingang via de binnenplaats van de woning en heeft plafonds van meer dan 5 meter hoog met ruimte voor ten minste 2 voertuigen en biedt nog een opslagruimte aan de achterkant.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 1.737.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers7
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A15203

Locatie

Dit object ligt in Bordeaux (33000), in Gironde (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod