Advertentie publiceren

Hoogwaardige renovatie voor dit kasteel op 17 km van het centrum van Bordeaux

€ 4.360.000
Oppervlakte 910 m²
Perceel 54400 m²
Aantal kamers 39 kamers

A13837 – Dit unieke kasteel is zorgvuldig gerenoveerd tot een zeer hoge standaard door een architect gespecialiseerd in de restauratie van historische gebouwen. Gebouwd in het midden van de 19e eeuw als jachthuis, is dit familiehuis een prachtige omgeving om gasten te ontvangen. De leefruimtes bieden royale volumes, veel licht en een gemakkelijke doorstroming die zelden wordt gezien in meer traditionele kastelen.
Gelegen net buiten de voorsteden van Bordeaux en toch omgeven door bossen, liggen zowel het centrum van Bordeaux als de internationale luchthaven van Bordeaux op 20 minuten rijden. Arcachon, zijn baai en gouden Atlantische stranden liggen op 35 minuten afstand. Wereldberoemde wijngaarden liggen op enkele kilometers afstand. De levensstijlmogelijkheden die de locatie van dit prachtige kasteel biedt, getrouwd met zeer gemakkelijke toegang tot internationaal vervoer, maken het een ideale geografische locatie voor een woning of voor een bedrijf.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 4.360.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers39
 • Slaapkamers11
 • Badkamers9
 • ReferentieUF-A13837

Locatie

Dit object ligt in Bordeaux (33000), in Gironde (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod