Advertentie publiceren

Prachtig gerestaureerd huis met 5 slaapkamers aan de rand van Coutras met zwembad en prachtig uitzicht.

€ 763.200
Oppervlakte 348 m²
Perceel 4569 m²
Aantal kamers 11 kamers

A15264 – Prachtige lichte, luchtige woning met 5 slaapkamers met twee uitnodigende entreehallen, een bibliotheek die leidt naar een gezellige open haard, die leidt naar een prachtige en zeer ruime woonkamer. Een aparte eetkamer leidt naar een grote volledig uitgeruste keuken met zelfs een overdekte barbecue en leidt naar het buitenterras. Er is ook een biljartkamer, een bijkeuken met wasruimte en een inpandige garage.
Boven zijn er 5 slaapkamers, waaronder de zeer grote hoofdslaapkamer met een eigen badkamer ensuite. Een grote open ruimte kan worden gebruikt als speelruimte, kantoor of studeerkamer. Er is een tweede familiebadkamer plus een apart toilet en veel extra bergruimte.
Het huis staat op een eigen terrein met uitzicht op de naburige velden en biedt een prachtig uitzicht. Een privé zwembad met poolhouse en een aparte kinderspeelplaats bieden de ideale gezinsruimte en het huis is volledig omheind met elektrische toegangspoorten.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 763.200
 • Type objectOnbekend
 • Kamers11
 • Slaapkamers5
 • Badkamers3
 • ReferentieUF-A15264

Locatie

Dit object ligt in Coutras (33230), in Gironde (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod