Advertentie publiceren

MEEST IDYLLISCHE EN VERBLUFFENDE OMGEVING AAN DE RIVIER! PERIGOURDINE stijl huis - 4 bedden/4 badkamers, zwembad, op 4 ha

€ 636.000
Oppervlakte 195 m²
Perceel 38303 m²
Aantal kamers 6 kamers

A13671 – DIT EIGENDOM IS IDYLLICALLY GELEGD AAN DE RIVIER! VILLE EN IN ABSOLUTE KALM!
Na het nemen van de lange oprijlaan en het passeren van het voorportaal, ontdekt u deze Périgourdine, gelegen op zijn 3,8 ha park met zijn volwassen bomen en fruitbomen. Dan ontdekt u het prachtige uitzicht op de rivier de Dordogne vanuit de tuin, het zwembad, de veranda en het huis! Rustig en vredig! U hoort alleen het getjilp van vogels! Geen directe buren, maar zonder al te geïsoleerd te zijn! Een mooi levendig dorp met alle voorzieningen en restaurants op slechts 5 minuten afstand, 15 minuten naar steden met grote supermarkten, scholen, medische zorg, treinstation, (beroemde) wekelijkse markten op slechts 15 minuten afstand. Saint-Emilion minder dan 30 min. Bergerac (vliegveld) op 30 min, Bordeaux (vliegveld-TGV-LGV) op 1 uur.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 636.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers6
 • Slaapkamers4
 • Badkamers4
 • ReferentieUF-A13671

Locatie

Dit object ligt in Eynesse (33220), in Gironde (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod