Huis verkopen

Object in Gironde, Nouvelle-Aquitaine

€ 346.000
Oppervlakte 290 m²
Perceel 735 m²

Karakteristiek stenen huis met 5 slaapkamers en 5 badkamers in een rustige dorpsomgeving. Dit halfvrijstaande huis heeft een lange associatie met de rivier op slechts enkele meters van de volgroeide tuin. Het huis heeft veel originele kenmerken zoals gebeeldhouwde stenen pilaren en originele terracotta tegelvloeren en veel potentieel voor iemand die graag wat wil renoveren om er een supergezinshuis van te maken.

De grote keuken, de doucheruimte/slaapkamer en de woonkamer komen allemaal uit op de ruime entree met ingebouwde garderobe. De keuken is echt het hart van dit huis met twee sets dubbele deuren die leiden naar de mooie volgroeide tuin. De woonkamer is licht en luchtig, heeft een dubbel aspect en een dubbele deur naar het terras. Een wasruimte, die leidt naar de stookruimte, kan gemakkelijk worden afgescheiden door een binnenmuur van de keuken (afhankelijk van de benodigde toestemming). Vanuit de keuken leidt een ruime eetkamer met originele vloertegels en een mooie open haard naar een kantoor met een eigen ingang vanaf de weg.

De trap leidt vanuit de hal naar een grote lichte overloop en vijf tweepersoonsslaapkamers, waarvan vier met eigen doucheruimte. Twee van de slaapkamers komen uit op een mooi balkon met uitzicht op de rivier de Dordogne. Er is een grote zolder, bereikbaar vanaf de overloop, met raamopeningen boven de slaapkamers.

Buiten is een mooie omheinde tuin met ruimte voor parkeren of eventueel voor een klein zwembad.

Het vliegveld van Bergerac ligt op 30 minuten afstand en dat van Bordeaux op iets meer dan een uur. Op 10 minuten van het mooie bastidestadje Sainte Foy La Grande met zijn beroemde zaterdagmarkt en diverse winkels en supermarkten.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 346.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers5
 • ReferentieBVI72526

Locatie

Dit object ligt in Eynesse (33220), in Gironde (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod