Huis verkopen

Object in Gironde, Nouvelle-Aquitaine

€ 638.300
Oppervlakte 297 m²
Perceel 83620 m²

Dit 19e-eeuwse pand heeft wat werk nodig om het weer tot leven te brengen en zijn volledige potentieel te benutten.

Dankzij het aantal bijgebouwen zou het ideaal zijn voor een hippisch landgoed, een locatie voor evenementen of gewoon voor een gezin op zoek naar rust en stilte.

Als je aankomt, kijk je uit op de veranda en de 2 torens. Als je door het portaal loopt, kom je op de binnenplaats en zie je het hoofdgebouw, aan weerszijden waarvan de bijgebouwen zoals de wijnopslagplaatsen, koeienstallen, varkensstallen en stallen je zullen inspireren met hun ruimte en hoge plafonds.

Het hoofdhuis heeft op dit moment 6 slaapkamers en meerdere woonkamers, en aangezien de bijgebouwen aangrenzend zijn, is het eenvoudig om sommige gebouwen met elkaar te verbinden als je nog meer privéruimte nodig hebt (afhankelijk van de benodigde vergunningen).

In de bijgebouwen zouden de voormalige pachtboerenwoningen kunnen worden verbouwd tot gîtes of een conciërgewoning zonder uitzicht op de binnenplaats (onder voorbehoud van de benodigde toestemming).

Er is ook een duiventil op het terrein.

Zoals je zult merken tijdens het bezoek, barst dit huis van de ruimte en heeft het alleen je verbeelding nodig om bij je te passen! Hoewel dit huis op het platteland staat, hoef je maar een paar kilometer te reizen om alle voorzieningen te vinden.

Deze unieke en betoverende plek zal je niet onverschillig laten…

Deze advertentie heeft je aandacht getrokken, neem contact met ons op voor meer informatie.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 638.300
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers6
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI74316

Locatie

Dit object ligt in Gensac (33890), in Gironde (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod