Huis verkopen

Schitterende Chartreuse met U-vormige bijgebouwen op 6 hectare grond in rustig gehucht bij St Emili

€ 427.350
Oppervlakte 232 m²
Perceel 61229 m²
Aantal kamers 7 kamers

114717CGA33 – Dit is een prachtige plek. Gelegen in een rustig gehucht, beschikt het over een elegante maison bourgeoise met U-vormige bijgebouwen georganiseerd rond een binnenplaats.
De leefruimte is uiterst comfortabel met een grote betegelde keuken als afwerking, 5 slaapkamers, een gloednieuwe badkamer en een indrukwekkende zitkamer van 92m2 met open haard en Canadese houtkachel. De zitkamer komt uit op een groot betonnen terras, met uitzicht op de U-vormige bijgebouwen, die bestaan uit 3 schuren, een pigeonnier, 1 enorme kelder en een wijngrot.
De daken zijn nieuw en de 2 efficiënte houtkachels verwarmen de gehele woonruimte.
Een deur vanuit de keuken leidt naar de tuin en reikt tot ver in het land – 6 hectare bos en velden. Gelegen in een prachtige omgeving en geschikt voor vele projecten, van een groot familiehuis tot een bedrijfsproject.
Een korte rit naar de eerste winkels en 20 km van St Emilion, 55 km van Bordeaux.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 427.350
  • Type objectOnbekend
  • Kamers7
  • Slaapkamers5
  • Badkamers2
  • ReferentieUF-114717CGA33

Locatie

Dit object ligt in Gironde (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod