Huis verkopen

Object in Gironde, Nouvelle-Aquitaine

€ 367.100
Oppervlakte 191 m²
Perceel 36959 m²

Dit huis ligt in een dorp tussen Langon en La Réole, met gemakkelijke toegang tot de voorzieningen en diensten van beide steden en op slechts een uur van Bordeaux. Het stenen gebouw is ruim met een bewoonbare oppervlakte van 193m², inclusief een keuken, een grote woonkamer met open haard, vijf slaapkamers, een doucheruimte en twee toiletten. Het huis is geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit, want de hele begane grond is rolstoeltoegankelijk. Er zijn twee inrichtbare zolders (onder voorbehoud van de nodige vergunningen) van in totaal 60m², werkplaatsen en een tabaksschuur van 80m².
Alles bij elkaar biedt dit object een unieke combinatie van ruime woonvertrekken, verschillende bijgebouwen en een royale hoeveelheid grond van 3,6ha, allemaal in een rustige en vredige omgeving.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 367.100
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI70448

Locatie

Dit object ligt in Gironde (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod