Huis verkopen

Object in Gironde, Nouvelle-Aquitaine

€ 503.500
Oppervlakte 210 m²
Perceel 21000 m²

Dit historische stenen huis ligt op het rustige platteland op 20 km van de wijngaarden van Saint Emilion. Het terrein van 2,1 ha is zeer goed onderhouden, met een groot bosgebied aan de achterkant van het pand.
De begane grond bestaat uit een hal, een mooie glazen woon/eetkamer (30 m²) die uitkomt op een terras van 40 m² achter het huis, een speelkamer, een keuken/eetkamer, een bijkeuken, een stookruimte en een aparte toiletruimte met wastafel. Een aangrenzende kamer kan gemakkelijk worden verbouwd tot een kleine onafhankelijke studio of extra slaapkamer (afhankelijk van de benodigde vergunningen).
Boven zijn er drie slaapkamers en een doucheruimte, plus een master suite met badkamer en apart toilet.
Op het terrein is er een grote luifel voor een camper en een schuur met een vloeroppervlak van 120 m² die momenteel wordt gebruikt als garage voor klassieke auto’s. De oppervlakte zou kunnen worden verdubbeld door de schuur te verbouwen. De oppervlakte kan worden verdubbeld door het creëren van een bovenverdieping (afhankelijk van de benodigde vergunningen).
Kenmerken: centrale verwarming op gas – ondergrondse tank – dubbele beglazing – alarm voor het huis en de schuur – elektrische poort – natuursteen – balken.
Liefhebbers van stenen huizen met een rustieke uitstraling die op zoek zijn naar een familiehuis zullen de grootte van dit object, de algemene staat ervan en de grote uitgestrektheid van het vlakke, beboste terrein waarderen. Een zwembad, onder voorbehoud van de nodige vergunningen, zal dit prachtige huis nog mooier maken.
SNCF-station op 10 minuten afstand, voorzieningen op 10 minuten afstand.

Prijs inclusief makelaarskosten: 530 000 €
Prijs exclusief makelaarskosten: 500 000 €
Inbegrepen koperscommissie: 6%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 503.500
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI71924

Locatie

Dit object ligt in Le Fieu (33230), in Gironde (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod