Advertentie publiceren

Mooi stenen huis om te renoveren, plus groot apart bijgebouw, waterput, ruimte voor zwembad. Bordeau

€ 170.000
Oppervlakte 125 m²
Perceel 1576 m²
Aantal kamers 4 kamers

A17075 – Dit huis moet weer tot leven worden gewekt en biedt het potentieel om er minstens een huis met 4 slaapkamers van te maken, plus een groot apart bijgebouw, een waterput en een tuin met ruimte voor een zwembad. En het is bewoonbaar! Het is momenteel een gelijkvloers huis met een hal, 3 grote kamers, een ruime keuken, een badkamer en een apart toilet. Een bijkeuken leidt naar een kleine ‘chai’ met een trap naar de enorme zolder waar minstens twee of drie slaapkamers kunnen komen. Buiten is er een overdekte zomerkeuken/patio, een grotere overdekte ruimte, een grote schuur die kan dienen als garage, werkplaats en extra woonruimte. Gemakkelijke toegang tot Bordeaux, Bergerac, Libourne en Saint Emilion.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 170.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers4
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A17075

Locatie

Dit object ligt in Mouliets-et-Villemartin (33350), in Gironde (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod