Advertentie publiceren

***OFFER AANVAARD**Mooie herberg uit de 17e eeuw en 4 onafhankelijke woningen aan de rand van een bastion.

€ 319.000
Oppervlakte 300 m²
Perceel 12514 m²
Aantal kamers 10 kamers

120241RAG33 – Dit historische gebouw, dat dateert uit de 17e eeuw, is meerdere malen gerestaureerd. Het werd gebruikt voor landbouw, ambachten en handel en was ooit een herberg waar pelgrims stopten op weg naar Santiago de Compostella. Er is een huis met drie slaapkamers, centrale verwarming op gas, een eigen kelder, wijnopslag en een grote schuur. Een ander gebouw met vier onafhankelijke eenheden, waarvan er twee gerenoveerd moeten worden, een is verhuurd en de vierde staat leeg. Het heeft meer dan 1,2 hectare grond.
Zeker een eigendom met een enorm potentieel! Je zou hier een zeer lucratieve gîte business kunnen hebben. Restaurant, bars, scholen, artsen, apotheek, supermarkt, boulangerie, patisserie, en een wekelijkse open markt zijn allemaal te vinden in de mooie bastide stad.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 319.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers10
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-120241RAG33

Locatie

Dit object ligt in Pellegrue (33790), in Gironde (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod