Huis verkopen

Object met zwembad in Gironde, Nouvelle-Aquitaine

€ 795.000
Oppervlakte 250 m²
Perceel 1915 m²

Dit prachtige pand biedt het beste van alle werelden, gezien de pittoreske ligging, de gemakkelijke toegang tot Saint Emilion, Libourne en Bordeaux en het inkomstenpotentieel.

Het stenen huis met zwembad, aan de rand van een dorp en gelegen tussen de prachtige lokale wijngaarden, kan een prachtig familiehuis zijn of een zakelijke investering – een bed & breakfast bedrijf, een locatie voor wijnbouw-gerelateerde rondleidingen of zakelijke bijeenkomsten, een huuraccommodatie voor toeristen die Saint Emilion en zijn vele wijngaarden bezoeken.

De leefruimtes bevinden zich voornamelijk op de begane grond met keuken, eetkamer en zitkamer.

Een oude broodoven is een zorgvuldig bewaard en charmant spoor van het verleden van dit prachtige gebouw dat vroeger de dorpsbakkerij was. Deze broodoven biedt nu een geweldige ruimte voor een wijnkelder.

Een andere broodoven is zichtbaar vanuit de eetkamer, waar de deuren bewaard zijn gebleven en nu een centraal ornament vormen dat deze kamer zijn karakter geeft.

Boven vind je zes tweepersoonsslaapkamers, allemaal met eigen badkamer en uitgerust met bedden en beddengoed van hotelkwaliteit voor comfort.

Op de eerste verdieping bevindt zich ook een panoramische kamer van 50 m² met prachtig uitzicht over de tuin en de omringende wijngaarden. Deze ruimte wordt momenteel gebruikt als een volledig uitgeruste vergaderruimte met zithoek. De ruimte kan ook worden omgebouwd tot woonruimte of speelkamer om een prachtig familiehuis te creëren.

Aangrenzend aan het hoofdgebouw is een zeer aantrekkelijke ontvangstruimte met meerdere gebruiksmogelijkheden, evenals een veranda met toegang tot de achterkant van het pand.

De aangelegde tuin is volledig omheind en heeft een tweede bijgebouw en een zwembad, een perfecte toevoeging om het verblijf van je klanten of familie en vrienden te veraangenamen.

In het hart van een aangenaam toeristisch gebied, aan de rand van het dorp en op slechts 45 minuten van Bordeaux en 10 minuten van Libourne of Saint-Emilion, kom en ontdek dit prachtige object met vele facetten!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 795.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers6
 • Badkamers6
 • ReferentieBVI67892

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Saint-Hippolyte (33330), in Gironde (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod