Huis verkopen

Object met zwembad in Gironde, Nouvelle-Aquitaine

€ 2.743.000
Oppervlakte 520 m²
Perceel 886085 m²

Een opwindende kans om een werkende wijngaard over te nemen die biologische kwaliteitswijn produceert.

Het hoofdhuis heeft een entree met zichtbare stenen en balken, die leidt naar de grote keuken/eetkamer op het zuiden en naar de wasruimte en doucheruimte. Er is ook een aparte wc. Vanuit de keuken leidt een deur naar de woonkamer met prachtige stenen open haard, terracotta tegelvloer, balken en openslaande deuren naar de patio en tuin op het zuiden met prachtig uitzicht over de wijngaarden. Boven zijn er 5 tweepersoonsslaapkamers, waarvan 3 op het zuiden, een toilet en een grote opslagruimte die gemakkelijk kan worden omgebouwd tot badkamer. Buiten is er een grote carport voor maximaal 6 auto’s en 2 opslagruimtes. Het terras heeft een duiventil en het zwembad kijkt uit over de wijngaarden.

Het tweede huis, dat volledig gerenoveerd moet worden, wordt momenteel gebruikt voor het wijngaardbedrijf als opslagruimte en een kantoor op de begane grond, met 4 slaapkamers, een grote zolder en een badkamer op de bovenverdieping. Bouwkundige schetsen voor een centrale toren om de twee huizen te verbinden zijn beschikbaar op aanvraag.

De volledig uitgeruste wijnmakerij en opslagfaciliteiten bevinden zich in een apart gebouw aan de overkant van de binnenplaats. De wijngaarden zelf strekken zich uit over 67 hectare met de rest van het land als bos en weiland. AOP Bordeaux en AOP Bordeaux Supérieur. Volledige details kunnen worden verstrekt. Materialen beschikbaar via aparte onderhandeling.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 2.743.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers9
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI72410

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Sainte-Foy-la-Grande (33220), in Gironde (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod