Huis verkopen

Object in Gironde, Nouvelle-Aquitaine

€ 880.000
Oppervlakte 318 m²
Perceel 6935 m²
Aantal kamers 6 kamers

A21347MK33 – Deze prachtige MAISON DE MAITRE met leien dak (vernieuwd en in perfecte staat) heeft zijn authenticiteit van weleer behouden! In perfecte balans tussen elegantie en plattelandsgeest, waardoor het in totale harmonie is met zijn omgeving!
De MAISON DE MAITRE heeft grote woonkamers en 4 slaapkamers. Mogelijkheid tot verbouwing van de zolder van 150 m² met zijn imposante raamwerk. Omgeven door zijn omheind park van 7000 m², met zijn volwassen bomen aan de ene kant en een boomgaard en een mooie tuin met zwembad aan de andere kant, waar ook een overdekt terras / zomerkeuken is en een oude verbouwde schuur in een carport.
Gelegen in de heuvelachtige streek Entre-Deux-Mers, in een schitterende omgeving met prachtig uitzicht, rustig, en dicht bij een levendig dorp met alle voorzieningen! Halverwege Bordeaux en Bergerac, niet ver van Saint-Emilion met zijn beroemde wijngaarden en kastelen!
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 880.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers6
  • Slaapkamers4
  • Badkamers2
  • ReferentieUF-A21347MK33

Locatie

Dit object ligt in Vignonet (33330), in Gironde (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod