Huis verkopen

Prachtig landgoed met MAISON DE MAISON (5b) tweede huis (3b), zwembad, kelder, mogelijk een paar wijnstokken

€ 1.365.000
Oppervlakte 520 m²
Perceel 10255 m²
Aantal kamers 14 kamers

A20842MK33 – EEN EXCEPTIONEEL PAND!
Zeldzaam om te vinden, een eigendom met vele troeven!
Op een steenworp afstand van Saint-Emilion, een prachtig Maison de Maître – 5 en-suite slaapkamers – met een prachtig zwembad! Een tweede huis – 3 slaapkamers, 2 badkamers! Een perceel grond van meer dan een hectare, deels bebouwbaar en deels met de mogelijkheid om een paar wijnstokken te planten in de Saint-Emilion appellatie en een kleine wijnmakerij reeds op het terrein!
Alles in perfecte staat!
Ideaal voor een toeristische activiteit (chambres d’hôtes of gîte), voor een groot gezin of voor een leven met 2 gezinnen! De twee huizen liggen ver genoeg uit elkaar om privacy te garanderen!
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.365.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers14
  • Slaapkamers8
  • Badkamers7
  • ReferentieUF-A20842MK33

Locatie

Dit object ligt in Vignonet (33330), in Gironde (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod