Huis verkopen

Object in Haute-Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 77.000
Oppervlakte 85 m²
Perceel 225 m²

EXCLUSIEF VOOR BEAUX VILLAGES!
Met een prachtig uitzicht over de rivier, de vallei en de kerk is dit huis met twee slaapkamers een perfect vakantiehuis om op te sluiten en te verlaten, of het kan je permanente woning worden met alle voorzieningen in de buurt. Het is een wandeling de heuvel af naar de populaire bar aan de rivier of een wandeling de andere kant op naar de stad waar je bars, restaurants, winkels, supermarkten, bioscoop, scholen en een ziekenhuis hebt.

Je komt binnen in de zit/eetkamer/ingerichte keuken met een houtkachel voor een heerlijk vlameffect, maar je hebt ook centrale verwarming op gas. Moderne doucheruimte, apart toilet en voorraadkast ook op de begane grond, evenals een toegang tot de garage.

Twee tweepersoonsslaapkamers op de eerste verdieping, plus een ruimte van bijna 50m² boven de garage die gebruikt zou kunnen worden om extra woonruimte te creëren (afhankelijk van de benodigde vergunningen). De achterdeur geeft toegang tot een terras en dan een paar treden naar beneden naar de tuin waar momenteel de scharrelkippen van de familie lopen. Het uitzicht vanuit de tuin is verstrekkend, inclusief het bekende viaduct en de rivier met prachtige zonsondergangen.

Aan de andere kant van de weg staat een extra gebouw op een eigen stuk grond, rijp om een ’tiny house’ van te maken (afhankelijk van de benodigde vergunningen) … het heeft al een wateraansluiting en er zijn een douche en toilet geïnstalleerd. De tuin heeft een waterbron en een moestuin – het is een heerlijk rustige plek, perfect misschien om een zelfvoorzienende levensstijl uit te proberen?

De stad is bloeiend en gewild, met een treinstation en het internationale vliegveld in Limoges ligt op slechts 35 minuten afstand.

Prijs inclusief makelaarskosten : 88.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten: 80.000 €
Inbegrepen koperscommissie: 10 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 77.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI69637

Locatie

Dit object ligt in Bellac (87300), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod