Huis verkopen

Object in Haute-Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 149.000
Oppervlakte 268 m²
Perceel 10569 m²

Gelegen in een dorp op slechts 8 km van een grote stad.

Een geweldig project voor de juiste persoon, wonen in één huis en vakantieverhuur in het tweede huis of één groot familiehuis creëren (afhankelijk van de benodigde vergunningen).

In totaal zijn er 7 slaapkamers, 2 badkamers, 2 doucheruimtes, verdere toiletten, twee woonkamers, twee keukens, eetkamer, plus een zolderruimte.

Het linker huis heeft twee ontvangstkamers, een keuken, nog een kleine keuken/wasruimte, vier slaapkamers, een doucheruimte, een badkamer en een garage.

Huis twee heeft drie slaapkamers, keuken, woonkamer, badkamer en zolderruimte. De huizen zijn met elkaar verbonden door een tussendeur.

Er is een grote schuur plus een aangrenzende tuin van iets minder dan 2000 m2 met waterpunten helemaal beneden en nog een niet-aangesloten stuk grond van 9000 m2 op ongeveer 1 km afstand.

Sommige ramen zijn voorzien van dubbel glas en er is centrale verwarming op hout.

Dit is eerder een project om af te maken dan om aan te beginnen, het ene huis is al veel verder dan het andere.

De grote stad Bellac ligt op 8 km afstand waar je alle dagelijkse benodigdheden vindt, inclusief een treinstation en het vliegveld van Limoges ligt op ongeveer 45 minuten afstand.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 149.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers7
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI71857

Locatie

Dit object ligt in Bellac (87300), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod