Huis verkopen

Object in Haute-Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 450.000
Oppervlakte 382 m²
Perceel 57870 m²

Dit is een prachtig kasteel op 5 hectare grond, met 6 slaapkamers en 4 badkamers.

Het is volledig gerenoveerd en wordt omringd door een eigen terrein. Dit chateau biedt ruime en veelzijdige leefruimtes, waaronder een gastenverblijf met drie slaapkamers dat inkomsten kan genereren indien gewenst (mogelijk gitebedrijf – afhankelijk van de benodigde vergunningen).

Het interieur van het kasteel beslaat twee verdiepingen en laat prachtig vakmanschap zien, vooral zichtbaar in de ramen met dubbele beglazing en het houtwerk.

De begane grond heeft een lichte hal die leidt naar een goed uitgeruste keuken met een centraal eiland, een Aga oven, veel opbergruimte en grote ramen.

De eetkamer en woonkamer zijn beide royaal bemeten met 25 vierkante meter en baden in het natuurlijke licht van de grote ramen. Het hoofdgebouw op de begane grond heeft ook een garderobe, studeerkamer, hobbykamer en een wijnkelder.

Aan de linkerkant van het kasteel staat een gastenverblijf met drie slaapkamers dat een mogelijkheid biedt om inkomsten te genereren.

Boven leidt een lange, goed verlichte overloop naar de grote slaapkamer met een aangrenzende badkamer, een andere slaapkamer met een kleedkamer en nog twee slaapkamers, een met een eigen doucheruimte en een andere met een kleedkamer. Op de overloop zijn ook voldoende handgebouwde kledingkasten.

Het uitgestrekte terrein, dat meer dan 5 hectare beslaat, is toegankelijk via grote poorten en beschikt over grote gazons, een veld, eethoek, ruime parkeergelegenheid, bijgebouwen, een moestuin en schilderachtig panoramisch uitzicht.

Het nabijgelegen stadje Bussiere Poitevine voorziet in je dagelijkse behoeften, terwijl de grotere steden Bellac en Le Dorat, beide op 20 minuten rijden, in veel uitgebreidere behoeften voorzien en treinstations hebben naar Limoges en Poitiers.

Het vliegveld van Limoges, dat op slechts een uur rijden ligt, zorgt ervoor dat dit prachtige kasteel gemakkelijk bereikbaar is.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 450.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers7
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI72353

Locatie

Dit object ligt in Bellac (87300), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod