Huis verkopen

Object in Haute-Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 148.500
Oppervlakte 180 m²
Perceel 252 m²

EXCLUSIEF VOOR BEAUX VILLAGES! Wat een groot huis is dit, met accommodatie over vier verdiepingen en met mogelijkheden voor bed & breakfast (afhankelijk van de benodigde vergunningen).

Dit ruime huis heeft dubbele beglazing, centrale verwarming op radiatoren en ligt op de hoofdafvoer.

Op de begane grond vind je een woonkamer, eetkamer, keuken en wasruimte plus toegang tot de achtertuin en tot de grote droge kelder waar de verwarmingsketel staat.

De eerste twee verdiepingen zijn vrijwel identiek aan elkaar. Op de eerste verdieping heb je twee tweepersoonsslaapkamers, waarvan een met een eigen badkamer en een toilet. De tweede verdieping biedt nog eens twee slaapkamers, ook hier een met een aangrenzende badkamer.

Op de derde verdieping heb je een slaapkamer plus twee zolderruimtes, waarvan er een gemakkelijk een extra slaapkamer kan worden (afhankelijk van de benodigde toestemming).

De tuinen, voor in de stad, zijn erg mooi: gazon, terras, volwassen bomen plus toegang tot de garage aan de achterkant.

Omdat het in de stad is, biedt dit huis je de hele Franse ervaring voor de deur, alles wat je nodig hebt ligt op korte loopafstand, inclusief een treinstation.
Het vliegveld van Limoges ligt op slechts 35 minuten rijden, waardoor de toegang supergemakkelijk is.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 148.500
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI74158

Locatie

Dit object ligt in Bellac (87300), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod