Huis verkopen

Object met zwembad in Haute-Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 495.000
Oppervlakte 445 m²
Perceel 12936 m²

Een prachtige locatie voor dit grote voormalige meestershuis met nog twee grote en succesvolle gites.

Het huis en de gites liggen in het meest pittoreske dorpje en op loopafstand van het treinstation. Het huis en de gites bieden prachtige accommodatie en een totale woonoppervlakte van meer dan 445 m2 verdeeld over drie woningen, gelegen in aangelegde tuinen met het voordeel van een ingegraven zwembad en terras.

Het hoofdhuis, dat nog wat cosmetische afwerking behoeft, heeft 2-3 verdiepingen met kamers waarvan de meeste allemaal 20m2 zijn. De begane grond biedt een grote hal, woonkamer, eetkamer, ontvangstkamer, keuken en doucheruimte.

Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers van 20 m2 en nog een badkamer. De derde verdieping en zolder bieden nog meer potentiële slaapkamers (afhankelijk van de benodigde vergunningen), ideaal voor een eventuele chambre de hotes.

Het huis is voorzien van dubbele beglazing en heeft veel originele kenmerken, waaronder open haarden.

Beide gîtes zijn volledig gerenoveerd. Gîte één heeft een hal, inbouwkeuken, grote woonkamer, twee slaapkamers, badkamer en terras. Gite twee is groter en heeft een woon/eetkamer van 22m, keuken, twee slaapkamers, mezzanine plus twee slaapkamers en een buiteneetruimte.

Alle woningen hebben toegang tot het heerlijke zwembad met zonneterras. De volgroeide tuinen van bijna 13000m2 bieden zo veel verschillende plekken om te dineren, de grote gazons lopen door de tuinen met volwassen bomen, struiken en struiken die de gazons aanvullen, het uitzicht vanuit de tuinen is geweldig, net als de wilde bloemenweide.

Er zijn verschillende bijgebouwen, waaronder een garage en werkplaatsen, waaronder de pittoreske schuur bij het zwembad.

Het vliegveld van Limoges ligt op 30 minuten rijden, verschillende steden liggen op korte rijafstand en Lac Saint Pardoux met zijn prachtige faciliteiten ligt op korte rijafstand.

Prijs inclusief makelaarskosten : 495 000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 466 982 €
Inbegrepen koperscommissie: 6 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 495.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers9
 • Badkamers4
 • ReferentieBVI70243

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Bersac-sur-Rivalier (87370), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod