Huis verkopen

Object in Haute-Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 295.000
Oppervlakte 270 m²
Perceel 625 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Met veel plezier presenteren we deze prachtige vleugel van het voormalige herenhuis van de stad, gelegen in het centrum van Chateauponsac, een pittoresk Frans stadje op het prachtige platteland van de Limousin.

Het pand maakte ooit deel uit van een historische woning gebouwd tijdens de rococo-periode in de jaren 1730.

Het huis heeft een woonoppervlakte van 270 m2 met vier slaapkamers – waarvan twee met kleedkamers – een aparte studeerkamer, een serre, een eetkamer en twee ruime lounges. Er zijn ook twee badkamers.

De ruime keuken en woonkamer, gelegen aan de achterkant van het pand, komen beide uit op een prachtige privétuin met een groentetuin en nog twee geheime tuinen. Er is ruimte om een jacuzzi of een spa te installeren.

Het pand heeft ook een poortingang aan de zijkant van het gebouw die uitkomt op een geplaveide binnenplaats met aan de achterkant een garage met twee originele stenen wijnkelders uit de 14e eeuw.

De huidige eigenaars runnen een succesvol bed & breakfast en bieden de mogelijkheid om dit bedrijf te erven en te runnen voor extra inkomsten.

Dit is een zeldzame kans om een historisch gebouw te bezitten dat nu een groot comfortabel woonhuis is op een gunstige locatie met gemakkelijke toegang tot essentiële voorzieningen.

Chateauponsac is een leuk klein stadje met veel winkels en diensten: bakkers, apotheek en gezondheidscentrum, een bank, een lagere en middelbare school, bars en restaurants en een supermarkt.
Op 15 minuten van de snelweg kun je gemakkelijk naar Limoges (35 minuten) en het vliegveld (45 minuten) of verder naar het noorden, Parijs (3u30).

Prijs inclusief makelaarskosten : €295 000
Prijs exclusief makelaarskosten: €275 701
Inbegrepen koperscommissie: 7%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 295.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI65227

Locatie

Dit object ligt in Châteauponsac (87290), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod