Huis verkopen

Object in Haute-Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 256.800
Oppervlakte 252 m²
Perceel 1620 m²

Deze mooie verbouwde schuur is ontworpen voor praktisch wonen met een indeling die gemak en comfort in balans brengt. De eerste verdieping bestaat uit een woonkeuken, een bijkeuken met toilet en een prachtige grote zitkamer met balkenplafond, veel ramen en openslaande deuren naar een balkon op het zuiden/westen.

Op de begane grond is de ouderslaapkamer met een grote moderne doucheruimte. Twee extra slaapkamers, waarvan een met een eigen doucheruimte/toilet en een kantoor/spaarslaapkamer bieden veelzijdigheid voor verschillende woonsituaties en maken de benedenverdieping compleet.

Aangrenzend aan het huis is een schuur met een mezzanine en aan de overkant staat een klein bijgebouw dat de functionaliteit van het object vergroot. Gelegen op een terrein van ongeveer 1620m² biedt dit huis een neutrale en aanpasbare leefruimte, die tegemoet komt aan verschillende voorkeuren en levensstijlen.

Prijs inclusief makelaarskosten : 256.800 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 240.000 €
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 7%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 256.800
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers4
 • ReferentieBVI73500

Locatie

Dit object ligt in Chéronnac (87600), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod