Huis verkopen

Huis in Haute-Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 162.000
Oppervlakte 98 m²
Perceel 21572 m²

Wat een heerlijke vondst is dit huis. Op dit moment heeft het huis 1 slaapkamer, maar er is een eerste planning om uit te breiden naar de zolder om nog eens 2 slaapkamers en een badkamer te creëren. Op dit moment moet er alleen nog worden nagedacht over decoratie en vloeren in de woonkamer en de slaapkamer, maar het huis is perfect bewoonbaar en ligt in een mooi gehucht op het rustige platteland.

Bij binnenkomst kom je meteen in de woonkamer met een open haard en houtkachel aan de ene kant. Deuren leiden naar de mooie eetkamer, die ook een open haard en een grote houtkachel heeft. Deze kamer staat in open verbinding met de keuken. De badkamer is toegankelijk vanuit elk van deze twee ruimtes (deuren in elk deel) en er is een apart toilet in de hal, die leidt naar de bijkeuken en de slaapkamer. De slaapkamer wordt overspoeld met natuurlijk licht dankzij de dubbele openslaande deuren.

Er is een mooie tuin bij het huis en een grote aangrenzende schuur met een goed dak. Direct tegenover het huis staat nog een grote vrijstaande schuur, met een mooi overdekt terras en omringd door een prachtige tuin. Vanuit deze schuur loopt een klein pad naar beneden naar je eigen privémeer, vol met karper, zeelt en voorn en omheind met een hek. Het is echt een klein stukje paradijs.

Op slechts 10 km afstand vind je een dorp met talloze voorzieningen, zoals een supermarkt, bakker, postkantoor, apotheek en school.

Dit moet je echt zien!

Prijs inclusief makelaarskosten : 162.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 150.000 €
Koperscommissie inbegrepen: 8 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 162.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers1
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI69717

Locatie

Dit object ligt in Cromac (87160), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod