Huis verkopen

Commercieel pand met accommodatie, aan de hoofdweg en in het centrum van het dynamische dorp Cus

€ 107.800
Oppervlakte 100 m²
Perceel 1 m²
Aantal kamers 4 kamers

A19613ARO87 – Dit pand biedt flexibiliteit voor een bedrijf met woonruimte erboven. Het pand wordt momenteel gebruikt als een succesvolle kapsalon (huurovereenkomst), maar kan ook een galerie, winkel, atelier of eigen woonruimte zijn.
Begane grond: aan de zijkant het winkelgedeelte, met toilet en opslagruimte aan de achterkant. Privé aan de voorkant een deel keuken, grote woonkamer met toilet.
Boven: gang, slaapkamer, badkamer, aparte WC. Aan voorzijde grote kamer/slaapkamer, aansluitend 2 slaapkamers. Aan achterzijde grote kamer. Grote zolder. Alle ramen zijn nieuw en voorzien van dubbel glas. Binnenwerk nodig.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 107.800
 • Type objectOnbekend
 • Kamers4
 • Slaapkamers4
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A19613ARO87

Locatie

Dit object ligt in Cussac (87150), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod