Huis verkopen

Object in Haute-Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 235.400
Oppervlakte 277 m²
Perceel 91170 m²

Twee vrijstaande huizen met 22 hectare grond gelegen in een klein gehucht (geen doorgaande weg) in de Haute Vienne, op loopafstand van een klein dorpje met basisvoorzieningen. Het eerste huis is grotendeels gerenoveerd en bestaat op de begane grond uit een woonkamer, keuken/eetkamer en WC. Op de eerste verdieping is er een ouderslaapkamer met badkamer ensuite, nog twee slaapkamers en een doucheruimte. Rondom dit huis ligt een klein stuk land en er is een balkon aan de achterkant met uitzicht over het platteland.
Aan de overkant van het laantje staat het tweede huis dat verder gerenoveerd moet worden. Dit huis is iets groter met een keuken/eetkamer, twee zitkamers, een hal met ruimte voor opslag en om een toilet beneden te installeren. De trap is op maat gemaakt en leidt naar vier slaapkamers en een badkamer. Dit huis moet gerenoveerd worden, met aandacht voor het dak en de vloeren. De 22 hectare grond ligt aan de achterkant van dit huis en er loopt een beekje doorheen.
Een geweldig project voor een klein boerenbedrijf of voor paarden met een tweede huis voor familiebezoek of voor verhuur als gite. Er is een groter dorp met alle winkels op 15 minuten afstand en het vliegveld van Limoges op 40 minuten.

Prijs inclusief makelaarskosten : 235.400 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 220.000 €
Koperscommissie inbegrepen: 7%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 235.400
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers7
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI69674

Locatie

Dit object ligt in Dournazac (87230), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod