Huis verkopen

Object met zwembad in Haute-Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 990.000
Oppervlakte 398 m²
Perceel 12201 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! We zijn verheugd om deze onberispelijk gepresenteerde, volledig gerenoveerde woning op de markt te brengen. Deze ontwikkeling, ontworpen met architect tekeningen, bieden luxe, en high-end inrichting en fittingen in heel. Ingegeven via een omheinde entree, met parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen, momenteel bestaande uit een ruime hal met dubbele openslaande deuren, 68m ² woonkeuken met twee sets van dubbele openslaande deuren (die uitkomen op het zwembad en terrassen), knusse, en tweede 66m ² dubbele hoogte ontvangstruimte weer met dubbele openslaande deuren, bijkeuken en toilet op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn er vijf ensuite slaapkamers, waarvan de oudersuite met openslaande deuren met uitzicht over de tuinen, een kinderslaapkamer en een aparte familiebadkamer, waarbij elke badkamer en ensuite het voordeel heeft van vloerverwarming met aparte temperatuurregeling.
De privétuinen bestaan voornamelijk uit gazon, met volwassen bomen, een zwembad van 12 x 4 meter, een poolhouse met keuken en badkamer en een technische ruimte bij het zwembad.
Grenzend aan de hoofdwoning is een aparte schuur van dubbele hoogte, verdeeld in twee delen, ideaal voor opslag of de mogelijkheid tot stalling.
Bezichtiging wordt ten zeerste aanbevolen.

Prijs inclusief makelaarskosten : 1 500 000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 1 421 801 €
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 5.5%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 990.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers6
 • Badkamers6
 • ReferentieBVI72855

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Dournazac (87230), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod