Huis verkopen

Object in Haute-Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 185.000
Oppervlakte 157 m²
Perceel 6331 m²

Dit huis is geschikt voor veel gezinnen en heeft momenteel 8 slaapkamers verdeeld over de twee verdiepingen.

Met een nieuw warmtebron verwarmings- en warmwatersysteem plus dubbele beglazing met elektrische rolluiken en op slechts 10 minuten lopen van de belangrijkste grote stad Eymoutiers, is dit huis van superwaarde.

Op de begane grond, die wordt betreden via een hal, is een grote inbouwkeuken, woonkamer, doucheruimte, toegang tot de kelder en garage plus drie slaapkamers.

Op de eerste verdieping heb je nog eens 5 onafhankelijke slaapkamers, een kantoor en een toilet. Deze ruimte kan indien nodig anders worden gebruikt, afhankelijk van de wensen van je gezin. Een slaapkamer of twee kunnen worden omgebouwd tot badkamer indien nodig.

De kelder is groot en herbergt het nieuwe warmtebronsysteem en dan is er nog de garage van 34 m2. Er is ook een wasruimte in de kelder en toegang tot de tuinen.

Het grote exterieur van meer dan 6300m2 wordt betreden via dubbele poorten en biedt uitgebreide gazons, volgroeide bomen, parkeergelegenheid, geweldig uitzicht over de voorkant naar het platteland, kleine bijgebouwen en een aparte toegang via een poort naar de achterkant.

De mooie grote stad Eymoutiers ligt op slechts 10 minuten lopen. Alle belangrijke voorzieningen zijn hier aanwezig, evenals een centraal treinstation, wat een enorm voordeel is.

Het vliegveld van Limoges ligt op ongeveer 45 minuten afstand, dus het huis is snel en gemakkelijk te bereiken.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 185.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers8
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI73049

Locatie

Dit object ligt in Eymoutiers (87120), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod