Huis verkopen

Charmante vrijstaande woning met 4 slaapkamers in een rustig landelijk gehucht met aangrenzende zonnige privétuin en een

€ 136.250
Oppervlakte 120 m²
Perceel 759 m²
Aantal kamers 6 kamers

A15764 – Dit instapklare huis, perfect als permanente of vakantiewoning, biedt ongeveer 120m² woonruimte en ligt in een klein gehucht op slechts 3km van een dorp met basisvoorzieningen (kruidenier, bakker, bank, apotheek…) De stad Bellac met alle voorzieningen en diensten en een treinstation dat u verbindt met Poitiers en Limoges ligt op 18 km afstand. De luchthaven van Limoges ligt op 40 minuten rijden (50 km) en biedt uitstekende verbindingen van en naar het Verenigd Koninkrijk. U zult genieten van de rust en schoonheid van het omringende platteland.
De huidige eigenaren hebben veel verbeteringen aangebracht aan hun woning, waaronder de installatie van een digitale gasketel, zonnepanelen, dubbele beglazing en verbetering van de dakisolatie. Het dak is regelmatig geïnspecteerd en onderhouden.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 136.250
  • Type objectOnbekend
  • Kamers6
  • Slaapkamers4
  • Badkamers1
  • ReferentieUF-A15764

Locatie

Dit object ligt in Gajoubert (87330), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod