Huis verkopen

Object in Haute-Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 205.200
Oppervlakte 239 m²
Perceel 1992 m²

Dit is een zeldzame kans om een bloeiende dorpsbar en restaurant met drankvergunning categorie 4 te kopen. Dit pand ligt in het hart van een vriendelijke gemeenschap en is liefdevol ontwikkeld tot een zeer succesvolle zaak. Op de begane grond vind je een lichte, ruime en gezellige eetkamer met een houtkachel. Deze leidt naar de tweede eetruimte, waardoor er een gecombineerde capaciteit is van 40-45 couverts. Een ingerichte bar, keuken, voorbereidingsruimte en toiletruimte bevinden zich ook op de begane grond.

Op de benedenverdieping is er een grote volledig uitgeruste keuken/voorbereidingsruimte, een kelder, garage en verschillende opslagruimten, waarvan er een direct uitkomt op de achtertuin. Een ruime garage met dubbele deuren bevindt zich ook op de benedenverdieping.

De woonaccommodatie bevindt zich op de eerste verdieping en bestaat uit 3 ruime slaapkamers, een keuken, zit-/eetkamer, doucheruimte en een apart toilet.

De buitenruimte ligt rondom het huis, met directe toegang tot de rivier. De mooie eethoek buiten maximaliseert het verdienpotentieel en kijkt uit over het petanqueterrein.

Met riolering, dubbele beglazing en een bewezen omzet, aarzel niet om het potentieel te bekijken. Wordt verkocht met alle inrichting en toebehoren.

Prijs inclusief honorarium :205.200 €
Exclusieve prijs : 190.000 €
Honoraria van 8 % TTC ten laste van de koper

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 205.200
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI73564

Locatie

Dit object ligt in Jouac (87890), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod