Huis verkopen

Object in Haute-Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 216.000
Oppervlakte 95 m²
Perceel 7357 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUXVILLAGES! Charmant gerenoveerd vrijstaand plattelandshuisje met 2 slaapkamers en 2 badkamers, met 200 m², hangar en varkensstal. Gelegen op 1,8 hectare vlak terrein aan de rand van het Parc Naturel Régional Périgord-Limousin.

Het huis is prachtig ingericht, slim geconfigureerd om in de zomer buiten te kunnen leven en in de winter warm en gezellig te zijn. Er is een prachtige houtkachel in de boerderijkeuken, die perfect is gepositioneerd om de meeste kamers te vullen. Een open haard in de 2e slaapkamer kan indien nodig voor extra warmte zorgen.

Er is ruimte boven de bijkeuken voor een 3e slaapkamer of kantoor, gemakkelijk te creëren met de juiste toestemming. De elegante verlichting/inrichting en meubels zijn vrijwel nieuw en kunnen samen met de verkoop worden besproken.

Een van de bijgebouwen is een 3-zijdige hangar, de 2e een enorme schuur van 200 m². De andere bijgebouwen zijn een paar voormalige varkensstallen die gemakkelijk kunnen worden aangepast voor kippen, kennels/cattery, duiven of andere kleine huisdieren. De schuur en hanger zijn rijp voor verbouwing of ontwikkeling, met de juiste vergunningen. Het is misschien ook een idee om de schuur te gebruiken als opslagruimte voor klassieke auto’s of als stalling voor een of twee paarden.
Niet ver van de achterkant van het pand is een kleine veeboerderij, die bijdraagt aan het uitzicht op het platteland, met het bekende bruine Limousine vee dat graast in de nabijgelegen velden.

Een werkelijk verrukkelijk groepje gebouwen dat afzondering biedt, maar niet geïsoleerd is. Er zijn een aantal prachtige wandelingen en meren in de buurt, plus winkels, een ziekenhuis, school en supermarkten op ongeveer 20 km afstand. Een park met een meer en tokkelbanen in de buurt biedt de hele zomer vermaak en er zijn zelfs circusworkshops in de buurt.

Al met al een perfect familiehuis, afsluiten en vertrekken, plek om je pensioen door te brengen of je toekomst te herontwikkelen met potentiële inkomstenmogelijkheden.

Prijs inclusief makelaarskosten : 226 100 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 211 309 €
Koperscommissie inbegrepen: 7%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 216.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers2
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI61378

Locatie

Dit object ligt in Ladignac-le-Long (87500), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod