Huis verkopen

Object in Haute-Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 201.960
Oppervlakte 95 m²
Perceel 483 m²

Gelegen in het charmante historische hart van Le Dorat, ligt dit huis met 3 slaapkamers en een handige privé buitenruimte van 240m².

Het huis is klaar om in te wonen en bestaat op de eerste verdieping uit een woonkamer met een open eetkeuken en een zitkamer, een slaapkamer met een douche, een apart toilet, een doucheruimte die uitkomt op de ouderslaapkamer met ingebouwde kasten.
Beneden, op de begane grond, heb je nog een slaapkamer, een doucheruimte met een toilet, een bijkeuken met de boiler en het warmtepompsysteem.
Op de tweede verdieping is een ruimte met twee kamers die momenteel worden gebruikt als gelegenheidslaapkamers, enkele zolderruimtes en een wastafel.

Het privéterras van 50m² is een rustige en onderhoudsarme plek om van het buitenleven te genieten.
De echte bonus van deze woning is de veiligheid: de woning is toegankelijk via elektrische poorten. Er is extra parkeergelegenheid en opslagruimte dankzij twee carports en een garage met een elektrische deur.

Het huis heeft een warmtepompsysteem en een pelletbrander in de woonkamer.

Le Dorat is een populair dorp met veel faciliteiten, waaronder: een supermarkt, twee bakkers, een postkantoor, apotheek, wasserette, bars, restaurants, cadeauwinkels en kledingwinkels, evenals twee brocantes en een bioscoop. Le Dorat heeft ook een plaatselijke school en Engels sprekende dokters. Op slechts 15 minuten rijden ligt Bellac met meer supermarkten en bouwmarkten en het vliegveld van Limoges ligt op 45 minuten rijden.

Prijs inclusief makelaarskosten : 210.600 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 195.000 €
Inbegrepen koperscommissie: 8%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 201.960
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers3
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI71809

Locatie

Dit object ligt in Le Dorat (87210), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod