Huis verkopen

Object met zwembad in Haute-Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 1.350.000
Oppervlakte 671 m²
Perceel 11424 m²

Dit elegant gerenoveerde kasteel, daterend uit het begin van de 18e eeuw, ligt op een prachtig, gedeeltelijk bebost terrein dat een genot is om te verkennen. Het heeft charme, karakter en een heerlijke mix van traditionele en hedendaagse inrichting. Elke kamer of suite is vernoemd naar, en als eerbetoon aan, een groot historisch figuur.

Op dit moment wordt het gerund als een succesvolle “chambre d’hôtes”, toekomstige eigenaren zouden dit kunnen voortzetten als een “chambre d’hôtes” of het zou kunnen worden gemaximaliseerd om aanzienlijke extra inkomsten te genereren als een hotel (allemaal afhankelijk van de nodige vergunningen). Er zijn ook niet-omgebouwde ruimtes die extra accommodatie zouden kunnen bieden – suites, een appartement of personeelsvertrekken (ook hier afhankelijk van de benodigde toestemming).

Buiten is er een zwembad, een heerlijke overdekte zithoek, een spa met sauna en jacuzzi, theesalons en zelfs een 3-holes “pitch and put” baan. Op een steenworp afstand van alle voorzieningen en op slechts 20 minuten van het vliegveld van Limoges is dit pand ideaal gelegen.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 1.350.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers10
 • Badkamers11
 • ReferentieBVI70277

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Limoges (87000), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod