Huis verkopen

Object in Haute-Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 99.000
Oppervlakte 400 m²
Perceel 826 m²

Dit huis in een dorp heeft een grote hoeveelheid bewoonbare ruimte en kan met wat werk een prachtig huis worden! Het pand was oorspronkelijk opgesplitst in 2 huizen, maar er is zeker de mogelijkheid om het weer te openen tot één groot huis.

Als je het huis binnenkomt, word je begroet door een grote houten trap, met links de keuken en de eetkamer.

Boven aan deze kant van het pand zijn 2 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet.

Aan de andere, grotere kant van het huis vind je een entree, een grote zitkamer aan je linkerhand en rechts de keuken, een badkamer en een apart toilet.

Op de bovenverdieping aan deze kant zijn de 3 resterende slaapkamers, evenals een andere kamer die momenteel niet wordt gebruikt, maar die een grote kledingkast zou kunnen zijn of zou kunnen worden doorgebroken en gebruikt om een van de slaapkamers te vergroten.

Het huis heeft zowel een kelder als een zolder over de hele lengte van het huis, evenals een zeer grote garage met ruimte voor een camper plus 2 of 3 auto’s. De tuin is 480m2 en heeft veel ruimte om te parkeren. De tuin is 480m2 en heeft veel zitplekken, wat zeldzaam is in een stad. Er zijn ook meerdere bijgebouwen.

Het dorp zelf biedt restaurants, een apotheek, een kleine winkel, een bakker en bars. Vlakbij vind je ook Montmorillon en Bellac, elk met scholen en supermarkten.

Het verwarmingssysteem is een oliestraler en het huis is aangesloten op de riolering.

Plattegronden beschikbaar op aanvraag.

Prijs inclusief makelaarskosten : 99.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 90.000 €
Koperscommissie inbegrepen: 10 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 99.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers5
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI65157

Locatie

Dit object ligt in Lussac-les-Églises (87360), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod