Huis verkopen

Object in Haute-Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 41.000
Oppervlakte 115 m²
Perceel 504 m²

Dit vrijstaande huis in een gehucht buiten Lussac-les-Eglises wordt momenteel gerenoveerd en heeft de potentie om een heerlijk huis te worden. De ramen zijn nieuw en voorzien van dubbel glas, en de luiken zijn in goede staat. Intern is het huis teruggebracht tot twee grote ruimtes, een slaapkamer en een badkamer. Met een overzichtelijke tuin en open landschap voor de deur is de situatie moeilijk te overtreffen.

Lussac-les-Eglises, op 3,5 km afstand, is een dorp met essentiële voorzieningen, zoals een kleine supermarkt, bakker, cafés, postkantoor, dokter, tandarts en basisschool. De snelweg A20 is gemakkelijk te bereiken en de historische stad Limoges met winkels, musea en een internationaal vliegveld ligt op minder dan een uur rijden.

Huis:
Benedenverdieping: grote ruimte met cementvloer 4,7 x 10 (47m2) en balkenplafond.

Bovenste begane grond: grote kamer 5 x 10 (50m2) waarvan de helft is betimmerd. Open haard aan beide uiteinden. Originele kast.
Badkamer – betegeld 2,1 x 1,7 (3,5m2) bad, wastafel, bidet.
Slaapkamer- 3,6 x 4 (14m2).

Een ijzeren buitentrap leidt naar de zolderberging. De balken zijn laag, dus het zou lastig zijn om hier extra woonruimte van te maken.

Buiten:
Het grootste deel van de tuin ligt aan de achterkant van het huis en is in totaal, inclusief de voetafdruk van het huis, ongeveer 500m2.

Water en elektriciteit zijn aanwezig. Er moet een septic tank aangelegd worden.

Prijs inclusief makelaarskosten : 41.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 35.000 €
Koperscommissie inbegrepen: 6.000 €

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 41.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers1
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI72904

Locatie

Dit object ligt in Lussac-les-Églises (87360), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod