Huis verkopen

Object in Haute-Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 147.150
Oppervlakte 380 m²
Perceel 276 m²

Zeer ongewoon huis met glas-in-loodramen dat uitkijkt op de 11e-eeuwse kerk in het gewilde dorp Magnac-Laval.

Dit grote pand was ooit de bakkerij van het dorp en zou op de begane grond een commerciële ruimte kunnen blijven met daarboven accommodatie, of het zouden drie ruime appartementen of zelfs een chambre d’hôtes kunnen worden – met 380m² om mee te spelen heb je veel opties.

Momenteel is het als volgt ingedeeld, begane grond: inkomhal, boetiek, keuken, opslagruimte, grote werkruimte van meer dan 60m² waar vroeger de ovens en voorbereidingsruimte stonden, vestiaire en stookruimte.

De eerste verdieping heeft een keuken, een prachtige zit/eetkamer met open haard en glas-in-loodramen in het “torengedeelte” van het pand, twee tweepersoonsslaapkamers, badkamer, toilet, nog twee eenpersoonsslaapkamers met wastafels waar het personeel van de bakkerij woonde, en nog een grote ruimte die als opslagruimte werd gebruikt.

Op de tweede verdieping zijn er drie tweepersoonsslaapkamers, waarvan een met glas-in-loodramen, een doucheruimte met toilet, nog drie kamers en een zolder. Er zijn twee trappenhuizen die je meer flexibiliteit geven, mocht je het huis willen opsplitsen (afhankelijk van de benodigde vergunningen). Centrale verwarming op olie, ongeveer de helft van de ramen is voorzien van dubbel glas en er is een grote gewelfde wijnkelder.

Een ommuurde binnentuin is perfect om buiten te eten. Het dorp heeft dagelijkse winkels, bars, restaurants, supermarkt, dokter en scholen. De steden Bellac en Le Dorat liggen vlakbij, beide met treinstations.

Prijs inclusief makelaarskosten : 147.150 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 135.000 €
Inbegrepen koperscommissie: 9 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 147.150
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers7
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI69436

Locatie

Dit object ligt in Magnac-Laval (87190), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod