Huis verkopen

Object in Haute-Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 88.000
Oppervlakte 104 m²
Perceel 85 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Met veel plezier presenteren we dit charmante huis met 3 slaapkamers in het centrum van Magnac Laval.

Het huis is verdeeld over vier verdiepingen en bestaat uit een begane grond met een garage, een bijkeuken, een douche en toiletten. Er is toegang tot de binnenplaats.

De eerste verdieping biedt een grote open keuken/eetkamer en een slaapkamer.

Op de tweede verdieping zijn nog twee slaapkamers, elk met een toilet en douche.

Dit mooie huis heeft veel van zijn oorspronkelijke karakter en charme behouden en zou ideaal zijn als onderhoudsvriendelijk vakantiehuis.
Er zijn enkele verbeteringen aangebracht aan dit huis, zo is er in 2013 aan het dak gewerkt en is het voorzien van centrale gasverwarming (en een open haard in de woonkamer).

Magnac Laval biedt voorzieningen zoals een apotheek, een bakker, restaurants en bars, een kleine supermarkt, tuinwinkels en cadeauwinkels. De stad Bellac ligt op slechts 15 minuten afstand met meer winkels, grotere supermarkten en bouwmarkten. Het vliegveld van Limoges ligt op 1 uur rijden.

Prijs inclusief makelaarskosten : €88 000
Prijs exclusief makelaarskosten: €80 000
Inbegrepen koperscommissie: 10%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 88.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI68953

Locatie

Dit object ligt in Magnac-Laval (87190), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod