Huis verkopen

Object in Haute-Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 49.870
Oppervlakte 68 m²
Perceel 343 m²

EXCLUSIEF VOOR BEAUX VILLAGES! Aan de rand van de drukke stad ligt dit huis met twee slaapkamers en twee badkamers aan het eind van een terras. Dit huis zou een perfecte vakantiewoning of huurwoning zijn.

Met centrale verwarming op gas, dubbele beglazing en riolering is dit een gemakkelijk huis om te runnen en te onderhouden.

Op de begane grond heb je een woonkamer, kleine eetkamer en keuken aan de achterkant. Op de eerste verdieping is een grote slaapkamer en een doucheruimte, en op de bovenste verdieping nog een tweepersoonsslaapkamer met douche en een mezanine voor gebruik of opslag.

Hoewel er geen aangrenzende tuin is, ligt de niet geatchte tuin van goed formaat net naast het pad en biedt een tuinhuis om in te dineren en een geweldig uitzicht.

De stad Magnac Laval ligt op slechts 5 minuten lopen waar je terecht kunt voor al je dagelijkse behoeften, zoals supermarkten, restaurants, ambachtelijke winkels en nog veel meer.

Grotere steden liggen binnen 15 minuten en het vliegveld van Limoges ligt op ongeveer 45 minuten.

Prijs inclusief makelaarskosten : 49 870 €
Prijs exclusief makelaarskosten: 43 870 €
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 6 000 €

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 49.870
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers2
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI72856

Locatie

Dit object ligt in Magnac-Laval (87190), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod