Huis verkopen

Object in Haute-Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 82.500
Oppervlakte 214 m²
Perceel 515 m²

Dit pand ligt in het hart van het Perigord National Park. Het was ooit de bar/restaurant van het dorp, maar heeft veel potentieel om te restaureren tot een groot familiehuis of chambre d’hote.

Op de begane grond zijn er drie grote kamers en op de eerste verdieping zijn er zes kamers met een eigen toegang. Er is een oude badkamer, maar je zou een nieuwe badkamer kunnen maken in het hoofdhuis. Aan de achterkant van het huis is een terras en een binnenplaats waar je heerlijk buiten kunt eten.

Aan de overkant van de weg is parkeergelegenheid, een garage en een tuin. Gelegen tussen twee kleine dorpen met bars en winkels en op 10 tot 15 minuten van de grotere dorpen Piegut Pluviers en Cussac.

Dit object heeft veel potentieel om het interieur te renoveren. De buitenkant is in goede staat met een dak dat in 2012 is vervangen en riolering.

Prijs inclusief makelaarskosten : 82.500 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 75.000 €
Koperscommissie inbegrepen: 10 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 82.500
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI65403

Locatie

Dit object ligt in Marval (87440), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod