Huis verkopen
Oppervlakte 250 m²
Perceel 1330 m²
In de Limousin, op maar 5 minuten van de autoroute A20, tussen Limoges en Brive-la- Gaillarde, ligt deze woning, nu in gebruik als  goedlopende chambres d’hôtes met mogelijkheid tot exploitatie van restaurant en bar. Licence 4 aanwezig.
Er zijn 5 gastenkamers, waarvan twee familiekamers, allen met eigen sanitair.  De kamers zijn volledig ingericht en gestoffeerd, inclusief goede bedden en matrassen.  Verder natuurlijk een compleet ingerichte keuken, eetruimte inclusief tafels en stoelen, bar inclusief meubilair en een privé-leefruimte. Daarnaast zijn er de kelder en de grote zolder.
Alle ramen en deuren zijn voorzien van dubbel glas. Het dak en de elektriciteit zijn recent vernieuwd.  Verwarming geschiedt op de begane grond door middel van twee pellet-kachels en een houtkachel.  De slaapkamers worden elektrisch verwarmd.
Het geheel omvat een woonoppervlak van 250m2.  Aan de achterkant van het huis is een zonnige binnenplaats met twee terrassen. Daar staat ook een grote authentieke schuur van 100m2. De schuur biedt meerdere mogelijkheden tot uitbreiding van het geheel met extra kamers of met een gîte. Op het terrein zijn voldoende parkeerplaatsen voor de gasten.
In de tuin is er bovendien een overdekt terras en niet te vergeten een moestuin van ongeveer 40m2. Het pand met toebehoren staat op een perceel van 1330m2.
Op loopafstand van het etablissement vind je de bakker, de slager en de Vival supermarkt. Ook loop je vanaf het huis in een paar minuutjes naar het uitstekend verzorgde plan d’eau van het dorp, achter het huis gelegen. Zwemmen, suppen, vissen, luieren op het strandje en bijvoorbeeld midgetgolfen kan daar allemaal.
De verkoop omvat ook een introductie aan de vaste gasten, de website en de reserveringen voor 2023. Uitstekende internetverbinding door middel van glasvezel.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 279.000
  • Type objectHuis
  • Slaapkamers6
  • Badkamers5

Faciliteiten

  Garage
  Kelder

Locatie

Dit object ligt in Meuzac (87380), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Immo La Haye


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod