Huis verkopen

Object in Haute-Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 89.999
Oppervlakte 172 m²
Perceel 563 m²

Geweldige kans om dit pand met 3 slaapkamers en een apart bijgebouw met 2 slaapkamers te kopen. Ideaal voor vakantieverhuur of voor gezinnen (mogelijk een gite – afhankelijk van toestemming). Te koop aangeboden omdat de eigenaar moet verhuizen. Het belangrijkste woongedeelte bevindt zich op de verhoogde verdieping, met een slaapkamer, een grote ruimte met de verwarmingsketel, een toilet en een garage in de kelder.
Bij binnenkomst in de hal vind je rechts de woonkamer, met openslaande deuren naar een balkon. Aan de linkerkant is de woonkeuken, met een trap naar de kelder. Rechtdoor leidt de hal naar de 2 slaapkamers, waarvan een met badkamer. De aparte wc is uitgebreid en voorzien van gipsplaten, klaar om een douche te plaatsen. Vanuit de slaapkamers heb je prachtig uitzicht op het omringende platteland. Het hoofdgebouw heeft elektrische rolluiken en glasvezelinternet. Buiten is het huis omgeven door een ruime tuin, waar zich het aparte bijgebouw bevindt. Een leuke toevoeging aan dit ensemble. Deze bestaat uit een woonkeuken, 2 slaapkamers, een ontvangstkamer en een doucheruimte. Er is een kelder, bereikbaar via een buitentrap.
Het dorp heeft een kleine winkel, een goed ontvangen restaurant en een basisschool. De grotere steden Bellac en Saint Junien liggen op respectievelijk 16,5 km en 23 km afstand. Dit is te mooi om te missen!

Prijs inclusief makelaarskosten: 99 000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 90 000 €
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 10 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 89.999
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI68302

Locatie

Dit object ligt in Nouic (87330), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod