Huis verkopen

Huis op het platteland met karakter, 4 slaapkamers, grote keuken/woonkamer

€ 151.000
Oppervlakte 109 m²
Perceel 2573 m²
Aantal kamers 7 kamers

A14912 – Dit grote vriendelijke huis in Franse stijl is zo gastvrij dat je er niet meer weg wilt. Het is echt waar je aan denkt bij een huis op het Franse platteland. De huidige eigenaren hebben het nodige gerenoveerd, vooral de daken, maar hebben de eigenaardigheid en sfeer van het huis behouden. Het schreeuwt echt “vakantie” Je kunt je alle vier mooie slaapkamers voorstellen vol met familie en vrienden, barbecues op het schaduwrijke terras, spelletjes in de tuin en uitstapjes naar nabijgelegen meren om te zwemmen.
Er zijn vier mooie slaapkamers, allemaal met grote ramen en mooie houten balken. De mooie tuin ligt aan de voorkant van het huis, met een overdekt terras en veel bloemen. De weg ernaast neemt je mee op een mooie slinger door het platteland. Een trap vanaf dit terras leidt naar een mooi vlak stuk grond, ideaal voor tuinspellen of een zwembad.
Het huis ligt op gelijke afstand van Oradour sur Vayres en Cussac, erg praktisch om boodschappen te doen.
Informatie over de risico’s waaraan dit huis is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 151.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers7
 • Slaapkamers4
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A14912

Locatie

Dit object ligt in Oradour-sur-Vayres (87150), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod