Huis verkopen

Object in Haute-Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 66.000
Oppervlakte 154 m²
Perceel 231 m²

Een geweldige kans om bij te werken in een levendig dorp met twee restaurants, ambachtelijke winkels, bar/restaurant aan de rivier plus prachtige wandelingen

Als je dit huis binnenloopt, krijg je een enorm gevoel van ruimte. De begane grond biedt een grote hal, ruime keuken, woon/eetkamer plus doucheruimte en toegang tot de grote garage van 60m2.

Een originele sierlijke trap leidt naar de eerste verdieping met vier slaapkamers, elk van 20m2 of meer en een badkamer. Nog een originele trap brengt je naar de enorme zolder die in twee delen is verdeeld met een grote vloer en uitstekend geschikt is voor renovatie. (afhankelijk van de gebruikelijke toestemmingen)

De tuin is een grote binnenplaats, maar ligt op het zuiden en is omheind, dus erg privé.

Rancon heeft twee geweldige restaurants maar de grotere steden Chateauponsac en Bellac liggen op ongeveer 10 km afstand, hier vind je alle faciliteiten voor het dagelijks leven.

Het vliegveld van Limoges ligt op slechts 40 minuten afstand

Prijs inclusief makelaarskosten : 77.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 70.000 €
Koperscommissie inbegrepen: 10 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 66.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI74710

Locatie

Dit object ligt in Rancon (87290), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod