Advertentie publiceren

Prachtig huis met 4 slaapkamers, prachtige tuin, schuur en bijgebouw

€ 224.500
Oppervlakte 206 m²
Perceel 1801 m²
Aantal kamers 6 kamers

A12092 – Dit mooie huis is liefdevol gerestaureerd om een groot familiehuis te creëren met gite mogelijkheden, indien gewenst. Grote open zit/eetkamer/keuken met 3 slaapkamers en een doucheruimte erboven. Ingebouwd in de schuur is de eetkamer met bijkeuken aan de achterzijde en hoofdslaapkamer met kleedkamer en badkamer en suite.
Garage en werkplaats aan het huis vast en aparte ruwbouw van een huisje in de tuin (momenteel in gebruik als houtopslag). Mooie tuin en prachtig, verreikend uitzicht.
Het dichtstbijzijnde dorp met voorzieningen ligt op slechts 3 minuten rijden en nog 2 andere op 5 minuten. De grotere stad St Junien, met alle supermarkten, bouwmarkten, scholen, ziekenhuis, artsen, tandarts, wekelijkse markt en een keur aan bars en restaurants (voor alle portemonnees) ligt op minder dan 12 minuten rijden en het vliegveld van Limoges ligt op slechts 25 minuten rijden.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 224.500
 • Type objectHuis
 • Kamers6
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A12092

Locatie

Dit object ligt in Saint-Auvent (87310), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod