Huis verkopen

Object met zwembad in Haute-Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 225.000
Oppervlakte 183 m²
Perceel 4105 m²

EXCLUSIEF VOOR BEAUX VILLAGES! Dit prachtige stenen huis is klaar om in te trekken. Dit gerenoveerde huis heeft veel karakter en charme, een prachtig uitzicht, een zwembad, een balkon, een eigen oprit, geen directe buren en een aangebouwde garage.
Je komt binnen in de hal, met links de keuken en rechts de prachtige woonkamer. De keuken is goed uitgerust, met een fornuis, een houtkachel en zichtbare balken en muren. Er is een grote wasruimte met aansluiting voor een gootsteen, en hiervandaan is de moderne badkamer met wc, wastafel en douche.
De zitkamer heeft een houtkachel en is vol karakter en licht.
Via de grote open trap kom je op de overloop, die prachtig is, met alle balken in het zicht, en vanaf de overloop zijn er vier ruime slaapkamers en een familiebadkamer. De ouderslaapkamer heeft een eigen badkamer en een heerlijk balkon met dubbele openslaande deuren om optimaal te genieten van het prachtige uitzicht en het zwembad.
Er zijn overal elektrische radiatoren.
Dit is echt een prachtig huis en zal een heerlijk vakantiehuis of hoofdverblijf zijn.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 225.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI72961

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Saint-Georges-les-Landes (87160), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod