Huis verkopen

1 slaapkamer stenen huis met schuur, kleine tuin met zwembad in rustig gehucht

€ 56.600
Oppervlakte 54 m²
Perceel 576 m²
Aantal kamers 2 kamers

A19627WV87 – Deze charmante sleutelklare woning van 54 m2 biedt een keuken, woonkamer en toilet op de benedenverdieping en een ruime slaapkamer en doucheruimte op de bovenverdieping. Het is aan de rechterkant verbonden met een huis en aan de linkerkant met een schuur. De schuur van 65m2 kan worden verbouwd tot meer bewoonbare ruimte of tot een tweede huis met zakelijke mogelijkheden. Er is een prachtig open uitzicht vanuit de woonkamer, slaapkamer en badkamer. Het huis wordt verwarmd dankzij een houtkachel en elektrische kachels. Een kleine gemakkelijk te onderhouden tuin van 576m2 met niveauverschillen en een klein zwembad maken het huis compleet. Het dak lijkt in goede staat te zijn. Hoewel gelegen in een rustig gehucht is het slechts 4 minuten rijden van Saint-Laurent-sur-Gorre waar je een bakker, een slager, een kleine winkel, een benzinestation, een apotheek en een bank vindt. Deze woning komt in aanmerking voor snel internet (glasvezel).
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 56.600
 • Type objectHuis
 • Kamers2
 • Slaapkamers1
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A19627WV87

Locatie

Dit object ligt in Saint-Laurent-sur-Gorre (87310), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod