Huis verkopen

Object met zwembad in Haute-Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 318.000
Oppervlakte 229 m²
Perceel 18811 m²

Gelegen op het platteland van de Limousin ligt deze rond de eeuwwisseling gebouwde boerderij met een ongelofelijke voorgevel van 76 meter breed, een ingegraven zwembad, een prachtige natuurlijke vijver, veel bijgebouwen, prachtige tuinen plus land en een bos. Als je van eigenzinnig houdt, is dit het huis voor jou.

Met 5 slaapkamers, waaronder een grote ouderslaapkamer met kathedraalplafond en en-suite faciliteiten, een eetkeuken in boerderijstijl met Rayburn-fornuis, een woonkamer, een tweede woonkamer op de bovenverdieping, 3 badkamers en een houtkachel.

Buiten staat een groot aantal bijgebouwen, waaronder een schuur en een stenen cottage voor een mogelijke renovatie (afhankelijk van de benodigde vergunningen). De hoofdtuinen lopen rond de achterkant van het pand en bieden goed onderhouden gazons, een reeks fruitbomen waaronder kersen, vijgen, kiwi’s, pruimen en kruisbessen, verschillende druivenranken, een jeu de boulesbaan en een groot stenen schaakbord plus verschillende eetgedeeltes.

Een prachtig ingegraven zwembad van 10m x 6m met terras rondom maakt deze prachtige tuinen af.

Los van het huis ligt een weiland van 2 – 3 hectare, ideaal voor paarden, plus je eigen privébos dat al het brandhout levert dat je nodig hebt.

De dichtstbijzijnde supermarkt en apotheek vind je in Lussac Les Eglises op slechts 2,7 km afstand. Het levendige dorp Saint-Léger-Magnazeix ligt op slechts een klein eindje rijden.

Prijs inclusief makelaarskosten : €328 600
Prijs exclusief makelaarskosten: €310 000
Inbegrepen koperscommissie: 6%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 318.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI61000

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Saint-Léger-Magnazeix (87190), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod