Huis verkopen

Object in Haute-Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 56.000
Oppervlakte 274 m²
Perceel 293 m²

Dit voormalige hotel zou, na volledige renovatie, een groot familiehuis of gastenverblijf kunnen worden met zijn 10 slaapkamers, binnenplaats, schuur en kleine tuin.

Op de begane grond vind je een grote ontvangstruimte, eetkamer met bar en een keuken. Buiten is er een binnenplaats, garage/schuur met stookruimte, klein bijgebouw met wijnkelder en kleine tuin.

Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers, een grote woonkamer, badkamer en toilet. Op de tweede verdieping zijn er 6 slaapkamers, een doucheruimte en een toilet. De meeste slaapkamers hebben een wastafel.

Er is een oude oliegestookte centrale verwarming en sommige ramen zijn voorzien van dubbel glas, maar het huis moet wel volledig gerenoveerd worden.

In zijn hoogtijdagen was deze auberge erg populair bij de plaatselijke bevolking en klanten van verder weg, vooral voor het menu du jour.

Het plaatselijke dorp heeft een restaurant en plaatselijke winkels vind je op 10 minuten rijden, dan heb je op 15 minuten rijden grotere winkels / supermarkten en een treinstation.

Prijs inclusief makelaarskosten : 56.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 50.000 €
Koperscommissie inbegrepen: 6.000 €

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 56.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers10
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI68055

Locatie

Dit object ligt in Saint-Léger-Magnazeix (87190), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod