Huis verkopen

Object in Haute-Vienne, Nouvelle-Aquitaine

€ 136.250
Oppervlakte 160 m²
Perceel 410 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Gelegen in het hart van een gehucht op slechts 1 mijl van een klein Limousin stadje met de meeste winkels en diensten is dit mooie stenen huis.

Er is veel ruimte op de begane grond met een ruime eetkeuken, een woonkamer en een tweede woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. Op de begane grond is ook een slaapkamer met ensuite doucheruimte en nog een doucheruimte/wasruimte. Boven is er een slaapkamer met een kleine extra kamer (geweldig voor kinderen), een familiebadkamer en nog een slaapkamer ingebouwd in de dakrand. Op de zolder zou gemakkelijk nog een slaapkamer of twee slaapkamers gemaakt kunnen worden (afhankelijk van de benodigde toestemming).

Er is een aangebouwde garage, een kleine tuin aan de achterkant van het pand en 2 aparte percelen bos op een paar minuten afstand.

Prijs inclusief makelaarskosten : 136 250 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 125 000 €
Inbegrepen koperscommissie: 9%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 136.250
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI70156

Locatie

Dit object ligt in Saint-Mathieu (87440), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod