Huis verkopen

Prachtig groot huis in Saint Sulpice les Feuilles

€ 298.500
Oppervlakte 150 m²
Perceel 1696 m²
Aantal kamers 6 kamers

A16267 – Als u op zoek bent naar iets speciaals voor de familie moet u dit zien. Gelegen in het bruisende stadje Saint Sulpice les Feuilles heeft dit liefdevol gerenoveerde huis met vier slaapkamers alle moderne gemakken, maar behoudt haar charme en waardigheid en zal nog lang een statement gebouw zijn. Gelegen in een grote privétuin heeft u de mogelijkheid om een slaapkamer op de begane grond te creëren of de uitbreidingen voort te zetten in het bijgebouw. Op loopafstand van de school, supermarkt, cafés, bakker en de plaatselijke dorpsmarkt – dit huis heeft voor elk wat wils. Slechts 5 minuten naar de snelweg A20, 15 minuten naar La Souterraine met treinverbindingen naar Parijs en 40 minuten naar Limoges.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 298.500
  • Type objectHuis
  • Kamers6
  • Slaapkamers4
  • Badkamers2
  • ReferentieUF-A16267

Locatie

Dit object ligt in Saint-Sulpice-les-Feuilles (87160), in Haute-Vienne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod